Google

Анкета

Што најчесто практикувате:
 

ТОП ПРОИЗВОДИ

ИНФО

“Про Спорт“ секогаш прави обиди да биде лидер на Македонскиот пазар кога се работи за производи наменети за рекреација во природа.Во текот на пролетта ги направивме набавките како би биле максимално спремни за претстојната сезона.За љубителите на спортскиот риболов

се погриживме да набавиме се што е потребно,а речиси неделно стигаат нашите нови набавки од фирмите за кои нашата фирма е дистрибутер.На нашата веб страница ќе најдете се она што е ново или го очекуваме да пристигне во нашите продавници.

Особено ја збогативме нашата програма наменета за планинарите,трекерите,бајкерите и сите оние рекреативци кои сакаат да го поминат своето слободно време во прегратките на природата.Ја продлабочивме нашата соработка со чешкиот производител “Алпине Про“ и на взаемно задоволство во нашата продавница во ГТЦ ќе пронајдете огромен број производи од богатата програма од еден од најагресивните и најквалитетните брендови кои се појавуваат на пазарот во последните години.

Вам Ви останува да ги посетите нашите продавници во Градскиот Трговски Центар во Скопје,“Трофеј“ кај рампата во Кисела Вода во Скопје и во старо-новата продавница на нашата сестринска фирма “Алас“ во Битола.Се Она што ќе го најдете на оваа веб страница можете да го нарачате да ви пристигне во Битола.

Вам Ви преостанува да уживата во вашето хоби,се друго оставете ни нам.

 

Последно освежено на Сабота, 30 Јуни 2012 05:10
 

Контакт

 

Планинарење и Кампинг

Уживајте во убавинте на природата

 
 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Брендови

AlpinePro
AustriAlpine
Behr
Cukk
Ferrino
Gamakatsu
husky
KingCamp
Lineaeffe
ProSport

Посетеност

Гледања на содржината : 61097